MARKETING NË INTERNET

FAQE INTERNETI profesionale me prezencë maksimale në motorët e kërkimit

Faqe interneti Professionale per sherbimet dhe produktet tuaja
Qertifikatë për Online-Marketing në Google

BIZNESI,FIRMA APO NDËRMARRJA E JUAJ

PËRFITON SHUMË KLIENT PËRMES NJË FAQE INTERNETI PROFESIONALE


Pse ju duhet një Faqe Interneti

Sot një numër i madh i personave komunikojn dhe pothuajse të gjithë përdorin  internetin çdo ditë për arsye të informimit përmes faqeve të internetit.

Pra, në internet të gjithë informohen paraprakisht në lidhje me një produkt shërbim ose biznes? 

Kështu që faqet e internetit që i regullojm ne,  i dedikohen grupit të caktuar të konsumatorit. Nëse kompania juaj prodhon një produkt apo kryen ndonjë shërbim, duhet të rregullohet një faqe interneti me synim të prezentimit të aty produktit apo shërbimi maksimal si në vendbanim por edhe më gjërë që konzumatori pas kërkimit në GOOGLE apo BING, të gjindeni në faqet e para.

marketing ne internet, maqedonia, kosove, shqiperi dhe kudo qe flitet shqip .

 

Pse të rregullohet Faqe interneti ME SYNIM PËRFITIMIN E KLIENTIT aty ku e ushtroni veprimtarin ?

Kërkimi lokal po bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm për shumë kompani - 4 nga 5 klientët përdorin kërkimin lokale si në desktop ashtu edhe në smartphone. Përshembull kur unë deshiroj diçka,  informohen paraprakisht dhe e kërkoj në internet si 

 • Restoran italian në Pej-  apo
 • Zdrukthetar në Shtimje ,apo
 • Sallon ondulimi në Gjilan apo
 • Stomatolog në Ferizaj apo
 • Zejtar në Prizren apo
 • Avokat në Fushë Kosovë apo
 • Buket me lule në Shkup apo
 • Hotel në Tetovë apo
 • Dikotek në Prishtinë

e shumë  fjalë kyqëse që i perdorim çdo ditë. 

Ne me përvoj në Metropolet evropiane optimojm Faqet e Internetit me qëllim që produkti apo shërbimi juaj  të jet sa më afër Klientit.

 

Kush jemi ne


Ne jemi Agjenci Marketingu me një Personel të specializuar dhe te pasionuar për prezentimin e

 • Produkte
 • Shërbimeve
 • Marketing

në internet, me Faqe Interneti profesionale dhe optimizim maksimal në makinat e kërkimit si GOOGLE APO BING jo vetëm në vendbanimet ku ofroni ju por edhe më gjërë, jemi Numer 1.

Ne e krijojm një Faqe Interneti që ju të gjindeni më lehtë për produktet apo shërbimet që ofroni.

 

Çka ofrojm ne


Me përvoj shumevjeqare dhe pasion për sukses, jemi të profesionalizuar për Faqe Interneti, dhe ofrojm këto sherbime:

 • Dizajne responzive 
 • Optimizim maksimal SEO
 • Faqe në Google+ për Biznes Lokal
 • Faqe në Facebook 
 • Përcaktimin e fjalëve kyqëse
 • Mundësin për vët-mirmbajtje
 • Trajnim për vët-mirmbajtje
 • Aktualizim, mirmbajtja në smartphone përmes Aplikacionit

100% jeni të parët në Internet me shërbimin tonë për një prezencë maksimale në motorët e kërkimit si Google, Bing etj.

 

 

 

 

Ku gjindemi ne


Ne gjindemi aty ku jeni ju.

Fal internetit dhe rrjeteve Sociale ne jemi gjithnjë pran jush në çdo moment.

 • Facebook Messenger
 • WhatsApp
 • Viber
 • Skype
 • Twitter 
 • Live Chat

gjithmon pran jush kudo që jeni në çdo çast.SHQIPERIA, KOSOVA, MAQEDONIA DHE KUDO QE FLITET SHQIP

Vendosni që tash për një Faqe Interneti, Dizajnet tona jan modern dhe responziv- i përshtaten çdo ekrani.

Sistemi jon i vetë-mirmbajtjes është aq i lehtë saqë edhe nga Smartphoni mund ta redaktoni përmes Aplikacionit. Ne ju trajnojm dhe ju këshillojm për një sukses të mbarë. FAQEINTERNETI.EU

NE OFROJM SHËRBIMIN TONË ATJE KU JENI JU

FAQE INTERNETI PROFESIONALE


SHQIPERIA, KOSOVA, MAQEDONIA DHE KUDO QE FLITET SHQIP

FAQE INTERNETI


SHQIPERIA, KOSOVA, MAQEDONIA DHE KUDO QE FLITET SHQIP

Listed on WHTop.com